Header afbeelding

Zonwering tarieven

Benieuwd naar onze tarieven voor zonwering? Vanzelfsprekend kunt u bij ons een kostenopgave aanvragen. Vrijblijvend; u bent nergens aan gebonden. Ook brengen we u geen kosten in rekening voor onze calculatie. Met deze raming heeft u een indicatie van de tarieven die wij rekenen voor levering en montage van binnenzonwering en/of buitenzonwering. Vraagt u meerdere inschattingen aan, let er dan op dat u onbedoeld geen appels met peren vergelijkt. Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW? Zijn de tarieven transparant, of komen er nog verborgen kosten als kosten voor montage, aflevering of opslag bij?

Secuur en met garantie

Of het nu een raming of offerte betreft, onze tarieven voor zonwering zijn inclusief levering, montage, fabrieksgarantie en BTW. Vanzelfsprekend zijn wij een duurdere partij als u ervoor kiest de zonwering zelf op te halen en te monteren. De vraag is echter of het kostenverschil opweegt tegen de benzinekosten en huur van een boedelbak. Plus natuurlijk alle uren die u bezig bent met het meten, ophangen en monteren van het systeem. Werkzaamheden die wij in een handomdraai, secuur én met garantie voor u uitvoeren.

Kom langs in onze showroom voor een demonstratie van de laatste bedieningssystemen of een blik op de vele kleuren en dessins doeken uit ons assortiment. En uit onze tarieven voor de zonwering komen we wel uit; uw budget is immers onze leidraad.